Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В очікуванні LA Motor Show

З 01 по 10 грудня в Каліфорнійському конгрес-центрі, який знаходиться в Лос-Анджелесі, пройде яскраве автомобільне шоу під назвою LA Motor Show. Цього року автосалону виповнюється 110 років і він вважається одним з найстаріших та поважних заходів в автомобільному світу. Грандіозне шоу, яке пройде у Лос-Анджелесі не менш важливе а ніж виставки у Детройті, Женеві чи Парижі.

Головними дійовими особами американського автосалону зазвичай виступають місцеві автомобільні виробники. Інтерес публіки приковано до нових моделей, які будуть презентовані на американському ринку. Крім цього, компанії демонструють новаторські концепти та прототипи майбутніх серійних автомобілів.

В Лос-Анджелесі ми побачимо екзотичний родстер від баварського бренду BMW на ім’я i8 Roadster. Враховуючи кліматичні умови, які можна відчути у каліфорнії, німці майже на 100% презентують відкриту версію свого електричного флагмана. 

Американський бренд Jeep вперше за останній час наважився змінити свою класичну модель позашляховика Wrangler. Нове покоління цього легендарного кроссовера отримає гібридні технології та сучасне мультимедійне обладнання.

Серед місцевих виробників зацікавленість може викликати новий середньо розмірний кроссовер на ім’я Infiniti QX70. Очікується, що новинка стане головною зіркою авто шоу та зможе скласти конкуренцію німецьким преміум моделям.

Land Rover вже підтвердив появу на автосалоні таких позашляховиків як Range Rover і Range Rover Sport, оснащених гібридною силовою установкою PHEV. Конкуренти з Lexus продемонструють модель RX 450hL з м’яким гібридом у вигляді 3,5-літрового двигуна V6 та електромотора. Японська компанія Mazda привезе до Лос-Анджелеса оновлений седан Mazda 6. Крім розширеного переліку опцій, серед яких нова мультимедійна система, плануються зміни у екстер’єрі.

Німці покажуть оновлені Audi A7 Sportback та BMW 6 Series Gran Coupe, можливо презентують нове покоління чотири дверного купе Mercedes-benz CLS. Міnі вже сьогодні дивує електричним концептом Electric Concept, який перетвориться на серійну модель у 2020 році. Також відбудеться прем’єрний показ BMW i3 та Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo.  

Наразі, очікуємо 01 грудня і тоді більш докладно розглянемо всі прем’єри LA Motor Show 2017 року.

 

24.11.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В очікуванні LA Motor Show

Політика конфіденційності